Seriously!

Go Back   Seriously! Forums > Serious Sam Series > Serious Sam 3 > Serious Sam 3: BFE Workshop

Serious Sam 3: BFE Workshop The official forum for Serious Sam 3: BFE projects, be it maps, mods, or something else.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 06-21-2016, 01:45 PM   #1   Add To Ignore List  
Kamikaze
 
Cactus's Avatar
 
Joined: Jun 2016
Location: Italy
 
Cactus is offline
Question Moving objects using animator [Help]

So, I have done as Solais said, but that didn't work. I have done the animation for the animator and parented it with the truck, in the animation editor it works fine (like in screenshots, everything moves). This is the code that I putted in the script, but the truck just stays there.
Code:
Wait(Delay(3))
Moover:PlayAnimWait("Default")
Can someone help?
Attached Images
   
__________________
h3i b0SS
  Reply With Quote
Old 06-21-2016, 02:38 PM   #2   Add To Ignore List  
Goodbye Moonmen
 
Discy's Avatar
 
Seriously! Khnum
Joined: Jul 2003
Location: The Netherlands
 
Discy is offline
Default Re: Moving objects using animator [Help]

It says it can't find the animation called "Default". Did you use the correct name? Also, you gave the name "Moover" in the code, is that correct?
__________________
"Is there any better Gerüstbaufirmenvorarbeiterschlüsselanhängerfarbenwasserlöslichkeitskontrollchemiker than discy? No!" -Shrinker
[22:30] Fiendian: Discy, Finzy and Louva shall merge into a superentity known as the Lickyfonz.
"Can we just move Discy's posts to the HOF automatically already? :P" -Jetty


Ir-Kalla: Serious Sam Classic map pack in development (Ir-Kalla: Egypt Demo)
  Reply With Quote
Old 06-21-2016, 05:23 PM   #3   Add To Ignore List  
Master of Kalamzoo
 
Captain_Russia's Avatar
 
Joined: Jun 2006
Location: Tropico
 
Captain_Russia is offline
Default Re: Moving objects using animator [Help]

yeah, if your names aren't correct that's the problem, because otherwise this would work fine.

Ok first off, did you link the entity and the script variable together by holding ALT+CONTROL on the key board after left clicking on the entity and holding your mouse button down, and then dragging your mouse onto "Moover" in the script and releasing your mouse button?
__________________
It's been an honor to be have been part of this site for so long
captainrussiacptnrss07@gmail.com
  Reply With Quote
Old 06-22-2016, 06:43 AM   #4   Add To Ignore List  
Kamikaze
 
Cactus's Avatar
 
Joined: Jun 2016
Location: Italy
 
Cactus is offline
Default Re: Moving objects using animator [Help]

Yes, I have done that. The problem was the uncompatible name. Thanks
__________________
h3i b0SS
  Reply With Quote
Old 06-22-2016, 09:57 AM   #5   Add To Ignore List  
Master of Kalamzoo
 
Captain_Russia's Avatar
 
Joined: Jun 2006
Location: Tropico
 
Captain_Russia is offline
Default Re: Moving objects using animator [Help]

oh yes of course, there's that too, system names you cannot use.
__________________
It's been an honor to be have been part of this site for so long
captainrussiacptnrss07@gmail.com
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving Objects [Serious editor 3.5] Cactus Serious Sam 3 2 06-16-2016 11:56 AM
Moving Objects - dynamically RosinCore Serious Editor 7 05-31-2006 07:28 PM
Dick Van Dyke: award winning actor and CGI animator Sledge Off Topic Forum 15 08-23-2004 11:01 AM
Blizzard is looking for a Cinematic Animator DaPlaya Off Topic Forum 13 10-23-2002 12:55 PM
Need one Serious Animator 227 Serious Modeler 0 01-22-2002 02:50 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:31 PM.