Seriously!

Go Back   Seriously! Forums > Serious Sam Series > Serious Sam 3

Serious Sam 3 Everything you want to know or say about Serious Sam 3!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 04-06-2013, 02:16 PM   #1   Add To Ignore List  
Gnaar
 
Bumblebee's Avatar
 
Joined: Apr 2013
 
Bumblebee is offline
Post Launch mods from command line?

Maybe this is a stupid question, but I've been looking all over and haven't found an answer yet.

Is there a way to launch SS3 mods from the command line? I want to be able to set up shortcuts that I can launch from my desktop without having to go into the mod mode from Steam.
  Reply With Quote
Old 04-06-2013, 02:41 PM   #2   Add To Ignore List  
Developer Fairy
 
Solais's Avatar
 
Croteam Representative
Joined: Nov 2009
 
Solais is offline
Default Re: Launch mods from command line?

Nope.
__________________
Since Old Lost Age I Shine

My Serious Sam 3/HD Workshop


While I do work for Croteam, I'm first of all of this community, so my opinions are my own and do not represent Croteam's views.
Unless when I use this nice blue color I totally didn't steal from Blizzard.
  Reply With Quote
Old 04-06-2013, 03:06 PM   #3   Add To Ignore List  
🐱 Kitty 💘💙💚💛💜
 
Scratch's Avatar
 
Crackshell Developer
Joined: May 2007
Location: Heiloo, Netherlands
 
Scratch is offline
Default Re: Launch mods from command line?

...why not?

Either just launch Sam3_Unrestricted.exe (moddable mode) or Sam3.exe (normal mode)
__________________
I'm a cat by the way. I'm also everyone's most hated critic.
(Opinions expressed are my own)

Nimble Writer - now available on Steam, Itch.io.
CodeCat, my blog that I need to update - I also have a showcase, which I barely update.
(I do not respond to PM's about Serious Sam Revolution or Bogus Detour. Please use the appropriate community hubs for that.)
  Reply With Quote
Old 04-06-2013, 06:20 PM   #4   Add To Ignore List  
Developer Fairy
 
Solais's Avatar
 
Croteam Representative
Joined: Nov 2009
 
Solais is offline
Default Re: Launch mods from command line?

Doesn't work. If you launch Sam3_Unrestricted.exe, it will still load the normal mode. Modded can be only launched from Steam.
__________________
Since Old Lost Age I Shine

My Serious Sam 3/HD Workshop


While I do work for Croteam, I'm first of all of this community, so my opinions are my own and do not represent Croteam's views.
Unless when I use this nice blue color I totally didn't steal from Blizzard.
  Reply With Quote
Old 04-07-2013, 05:32 PM   #5   Add To Ignore List  
Gnaar
 
Bumblebee's Avatar
 
Joined: Apr 2013
 
Bumblebee is offline
Default Re: Launch mods from command line?

Quote:
Originally Posted by Solais View Post
Doesn't work. If you launch Sam3_Unrestricted.exe, it will still load the normal mode. Modded can be only launched from Steam.
Dang. I wonder how Steam does it, then?

Thanks for the answers so far!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:58 PM.