Seriously!

Go Back   Seriously! Forums > Serious Sam Series > Serious Sam 2

Serious Sam 2 Discuss anything and everything about Serious Sam 2, the official sequel to SS:FE and SS:SE.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 09-09-2008, 03:52 PM   #1   Add To Ignore List  
Gnaar
 
Joined: Sep 2008
 
Nevyn is offline
Default Start Problems

Hello - sorry for my Bad English :/

hm

I installed Serious Sam II -
i klicked on "Multiplayer" an the game say " Hey you can update"
so i do this.
but now , after the patch 2.070
I Only get the message "wrong CD/DVD - Please insert CD/DVD"

Can somebody help me please?

Nevyn
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:07 PM   #2   Add To Ignore List  
Supreme Commander
 
XMR1's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Germany
 
XMR1 is offline Send a message via ICQ to XMR1 Send a message via MSN to XMR1
Default Re: Start Problems

Hehe, you're from germany aren't you? Or at least you bought the german version of SS2. The german version will give you that Disc error, when patched to 2.070, thought I never got it to run with german SS2 + patch 2.070. You either have to live with the older version (and then can't play in the inet, or only on a few servers, if some exists), or you do the same like I, and buy an american version of SS2. (I guess english [UK] should work, too). But I don't know if those get selled anymore via internet, as the game is kinda old.

EDIT: American versions available here: http://www.amazon.com/gp/offer-listi...G/ref=dp_olp_2
Althought you must have an adress in america where it can be sent to. And then you can let it ship to germany. At least I had to do this...
__________________
website |xmr1.bplaced.net

Last edited by XMR1; 09-09-2008 at 04:11 PM.
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:10 PM   #3   Add To Ignore List  
Gnaar
 
Joined: Sep 2008
 
Nevyn is offline
Default Re: Start Problems

hm Yes , i'm german

ok, thank you !
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:14 PM   #4   Add To Ignore List  
Supreme Commander
 
XMR1's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Germany
 
XMR1 is offline Send a message via ICQ to XMR1 Send a message via MSN to XMR1
Default Re: Start Problems

No problem. Oh, and forget that with having someone in america. The reason, why I did it that way was, because if you let it be shipped to germany with amazon (or similar), you have to pay a lot extra, so I used another way...
__________________
website |xmr1.bplaced.net
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:22 PM   #5   Add To Ignore List  
Hey ladies
 
Fiendian's Avatar
 
Glowing Red Stove Top
Joined: Nov 2002
Location: Iceland
 
Fiendian is offline Send a message via ICQ to Fiendian Send a message via MSN to Fiendian
Default Re: Start Problems

There is an illegal way around this issue, but the rules forbid me from saying anything more than that.
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:34 PM   #6   Add To Ignore List  
Supreme Commander
 
XMR1's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Germany
 
XMR1 is offline Send a message via ICQ to XMR1 Send a message via MSN to XMR1
Default Re: Start Problems

Well, my way was (and still is) legal. Althought 95% of people cannot use it...
__________________
website |xmr1.bplaced.net
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:46 PM   #7   Add To Ignore List  
Kleer
 
tiago's Avatar
 
Joined: Aug 2008
 
tiago is offline
Default Re: Start Problems

A hint to best enjoy Serious Sam: play with split screen, what a did a thousand times!
__________________
The Evil
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 04:54 PM   #8   Add To Ignore List  
Kleer
 
tiago's Avatar
 
Joined: Aug 2008
 
tiago is offline
Default Re: Start Problems

Sorry, I was thinking that it was SS 1, but as a matter of fact it is SS 2. I made a mistake.
__________________
The Evil
  Reply With Quote
Old 09-09-2008, 06:12 PM   #9   Add To Ignore List  
Hey ladies
 
Fiendian's Avatar
 
Glowing Red Stove Top
Joined: Nov 2002
Location: Iceland
 
Fiendian is offline Send a message via ICQ to Fiendian Send a message via MSN to Fiendian
Default Re: Start Problems

Quote:
Originally Posted by XMR1 View Post
Well, my way was (and still is) legal. Althought 95% of people cannot use it...
I personally would never buy another copy of the game just because Croteam ****ed up the 2.070 patch for one localization.
  Reply With Quote
Old 09-10-2008, 05:47 AM   #10   Add To Ignore List  
Supreme Commander
 
XMR1's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Germany
 
XMR1 is offline Send a message via ICQ to XMR1 Send a message via MSN to XMR1
Default Re: Start Problems

Hehe, well yeah, probably wasn't worth it, since I only played one time via internet...
But for SE, I would buy a thousand copies if needed. It is much better than SS2 IMO.
__________________
website |xmr1.bplaced.net
  Reply With Quote
Old 09-10-2008, 10:48 AM   #11   Add To Ignore List  
Hey ladies
 
Fiendian's Avatar
 
Glowing Red Stove Top
Joined: Nov 2002
Location: Iceland
 
Fiendian is offline Send a message via ICQ to Fiendian Send a message via MSN to Fiendian
Default Re: Start Problems

Saying something that you would never stick to is a bad idea.
  Reply With Quote
Old 09-10-2008, 11:02 AM   #12   Add To Ignore List  
Supreme Commander
 
XMR1's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Germany
 
XMR1 is offline Send a message via ICQ to XMR1 Send a message via MSN to XMR1
Default Re: Start Problems

Well, I also don't have to stick to it since:
A) I have a copy of SE and
B) CT won't release any patches for it --> I don't need to buy an american version. ---> I don't need to buy it a thousan times.
__________________
website |xmr1.bplaced.net
  Reply With Quote
Old 09-10-2008, 11:07 AM   #13   Add To Ignore List  
Hey ladies
 
Fiendian's Avatar
 
Glowing Red Stove Top
Joined: Nov 2002
Location: Iceland
 
Fiendian is offline Send a message via ICQ to Fiendian Send a message via MSN to Fiendian
Default Re: Start Problems

CT did release several patches for it, actually.
  Reply With Quote
Old 09-10-2008, 11:39 AM   #14   Add To Ignore List  
Supreme Commander
 
XMR1's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Germany
 
XMR1 is offline Send a message via ICQ to XMR1 Send a message via MSN to XMR1
Default Re: Start Problems

But they won't release any new patches for it as the game is 7 years old.
So I don't have to buy another version just because of problems with the german version or whatever.
__________________
website |xmr1.bplaced.net
  Reply With Quote
Old 09-10-2008, 11:43 AM   #15   Add To Ignore List  
Hey ladies
 
Fiendian's Avatar
 
Glowing Red Stove Top
Joined: Nov 2002
Location: Iceland
 
Fiendian is offline Send a message via ICQ to Fiendian Send a message via MSN to Fiendian
Default Re: Start Problems

Quote:
Originally Posted by XMR1 View Post
But they won't release any new patches for it as the game is 7 years old.
I wouldn't be so sure about that. iD Software released a Quake 3 patch not too long ago to address an issue or two.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crashing at start up undead_knoght Serious Sam 2 3 08-20-2009 10:09 PM
[Xbox] Disk problems? jmsie Serious Sam Classic 85 11-03-2003 11:23 AM
Player don't start on PlayerStart!! Aldaris Serious Editor 23 08-08-2003 08:58 AM
Mapping: Player Start Entity AverageJoe Serious Sam Classic Mods 13 12-16-2002 06:14 PM
My start menu is b0rked.... Rodzilla Off Topic Forum 8 01-03-2002 02:35 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:10 PM.