Seriously!

Go Back   Seriously! Forums > Serious Sam Series > Serious Sam Classic

Serious Sam Classic Discuss anything and everything relating to Serious Sam Classic and its 2 parts; The First Encounter and The Second Encounter.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 04-18-2013, 05:56 AM   #1   Add To Ignore List  
Werebull
 
Mr.EVIL's Avatar
 
Joined: Nov 2012
 
Mr.EVIL is offline
Cool What for models TruForm is used by default ?

I am go to the TruForm demonstration room in tech demo level but doughnuts and teapots looks ugly until I force N-patch in menu...
It was patched TSE!
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 06:03 AM   #2   Add To Ignore List  
Pan
Silver Lined Boots
 
Pan's Avatar
 
Joined: May 2007
Location: Looking for Snake
 
Pan is offline
Default Re: What for models TruForm is used by default ?

I love how I understand what people are talking about for SED2 and SED3 but when it comes to SED1 it's like a whole other language. XD
__________________
"Don't you have to be told to do things to be considered a slave?"
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 06:14 AM   #3   Add To Ignore List  
🐱 Kitty 💘💙💚💛💜
 
Scratch's Avatar
 
Crackshell Developer
Joined: May 2007
Location: Heiloo, Netherlands
 
Scratch is offline
Default Re: What for models TruForm is used by default ?

I work in the SE1 code every day and I have no idea what this means.
__________________
I'm a cat by the way. I'm also everyone's most hated critic.
(Opinions expressed are my own)

Nimble Writer - now available on Steam, Itch.io.
CodeCat, my blog that I need to update - I also have a showcase, which I barely update.
(I do not respond to PM's about Serious Sam Revolution or Bogus Detour. Please use the appropriate community hubs for that.)
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 06:16 AM   #4   Add To Ignore List  
Pan
Silver Lined Boots
 
Pan's Avatar
 
Joined: May 2007
Location: Looking for Snake
 
Pan is offline
Default Re: What for models TruForm is used by default ?

I originally interpreted it as he was trying to show the technology test stuff like Croteam did it but couldn't make it look as good, or something.
__________________
"Don't you have to be told to do things to be considered a slave?"
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 06:38 AM   #5   Add To Ignore List  
Werebull
 
Mr.EVIL's Avatar
 
Joined: Nov 2012
 
Mr.EVIL is offline
Default Re: What for models TruForm is used by default ?

Quote:
Originally Posted by Angelo View Post
I work in the SE1 code every day and I have no idea what this means.
gap_iTruformLevel
  Reply With Quote
Old 04-18-2013, 11:50 AM   #6   Add To Ignore List  
Andromeda
 
Rakanishu's Avatar
 
Seriously! Sam Master
Joined: Dec 2011
Location: Universe
 
Rakanishu is offline
Default Re: What for models TruForm is used by default ?

SED1 will be my favourite forever.
__________________
Showcase Thread© -- Crippler and Raka's Artillery©
-------------------------

Procyon, alive... and still shining.
Check STM 1.08B for SSSE by Troy and Zeo.
French mapper and modder since 2010.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:07 AM.